گرایش های روانشناسی کارشناسی ارشد که مقاله بیس، انتخاب موضوع، پروپوزال و پایان نامه آن توسط موسسه آسان پی اچ دی برای دانشجویان انجام می شود به شرح زیر است:
– نوشتن پروپوزال و پایان نامه روان شناسی عمومی
– روان شناسی بالينی
– سنجش و اندازه گيری (روانسنجی)
– روان شناسی صنعتی و سازمانی
– مقاله بیس، انتخاب موضوع، پروپوزال و پایان نامه روان شناسی بالينی كودك و نوجوان
– مشاوره و انجام پروپوزال و پایان نامه روان شناسی اسلامی
– روان شناسی و آموزش كودكان استثنايی
– مقاله بیس، انتخاب موضوع، پروپوزال و پایان نامه روان شناسی تربيتی
– دانشجویان روانشناسی برای پروپوزال و پایان نامه چگونه مشاوره و پشتیبانی می شوند؟
پشتیبانی و حمایت از دانشجویان کارشناسی ارشد در مراحل انتخاب موضوع، انجام پروپوزال و پایان نامه توسط موسسه مشاوره دهنده بسیار مهم است. تمامی ابهامات و سوالات دانشجویان به همراه اصلاحیه های استاد راهنما و مشاور باید در این پروسه در نظر گرفته شوند. موسسه آسان پی اچ دی با در نظر گرفتن همه دغدغه های دانشجویان سعی کرده در این مورد قوی عمل کرده و خیال دانشجو را بابت پشتیبانی تا دفاع از پایان نامه راحت کند. تیم متخصص و قوی این موسسه به راحتی به سوالات دانشجویان پاسخ داده و مدیریت موسسه همیشه در دسترس می باشد.
هزینه های پایان نامه روانشناسی ارشد چگونه محاسبه می شود و چگونه توسط دانشجو پرداخت می شود؟
از اول شروع کار انتخاب موضوع پایان نامه برای دانشجویان روانشناسی نباید هزینه ای از دانشجو گرفته شود و تا انتخاب موضوع دانشجویان زیر نظر موسسه آسان پی اچ دی بدون هزینه و بصورت رایگان حتی مقاله بیس خود را دریافت می کنند. این کار باعث می شود تا دانشجو با اطمینان بیشتری ادامه کار را دنبال کند و انتخاب یک موضوع و مقاله بیس خوب می تواند دغدغه های دانشجو را کاهش دهد. در ادامه مسیر و نوشتن پروپوزال هزینه ها در 2 یا حتی 3 مرحله گرفته می شود و دانشجویان می توانند حتی به قسمت هایی از کار برای اطمینان از کیفیت کار دسترسی داشته باشند. یک مرحله از پرداخت پروپوزال بعد از تأیید آن در گروه مربوطه انجام می شود. برای انجام پایان نامه های روانشناسی هم به همین ترتیب در چند مرحله هزینه ها با ارائه فصول و تأیید آن توسط استاد راهنما پرداخت می شود تا همیشه دانشجو استرسی از بابت پرداخت پول زیاد و نگرفتن فصول نداشته باشد.
درخواست انتخاب موضوع، مقاله بیس، نوشتن پروپوزال و انجام پایان نامه رشته روانشناسی
دانشجویان رشته روانشناسی در مقطع کارشناسی ارشد و دکتری می توانند از طریق تماس تلفنی، پیام واتساپی، پیام تلگرام به شماره های زیر درخواست خود را مطرح کنند:
اطلاعات تماس
- تلفن تماس: 09196357660
- واتساپ: 09196357660
- تلگرام: 09196357660
نکات طلایی برای انجام موفق پایان نامه و رساله روانشناسی در مقطع کارشناسی ارشد و دکتری
شاید بسیاری از دانشجویان در دوره کارشناسی ارشد و دکتری روانشناسی برای انجام و نوشتن پایان نامه و رساله خودشان با مشکلات بسیاری رو به رو هستند که احتیاج دارند از مشاوره مؤسسات مختلف استفاده کنند تا بتوانند بهترین نتیجه را بگیرند؛ چون میدانند که نمره پایان نامه در سرنوشت تحصیلی آنها مؤثر است و مقالاتی هم که استخراج میشود باید در رزومه پژوهشی آنها قرار بگیرد و بعداً میتواند خیلی تأثیرگذار باشد.
خیلی از دانشجویان هم انتخاب میکنند که خودشان پایان نامه را انجام دهند چه در کارشناسی ارشد و چه در دوره دکتری در گرایشهای مختلف روانشناسی مانند روانشناسی بالینی، روانشناسی سلامت یا بعضی از دانشجویانی که در روانشناسی تربیتی یا روانشناسی صنعتی تحصیل میکنند و در دانشگاههای مختلف کشور دوره پایان نامه خودشان را میگذرانند. بعضی از گرایشها هم مثل خانواده و سلامت جنسی و علوم شناختی روانشناسی شناخت اجتماعی، اینها هم میتوانند چه در مقطع ارشد و چه در دوره دکتری انتخاب موضوع خیلی خوبی برای انجام پایان نامه داشته باشند.
ولی این که اینها چه نکاتی را باید در نظر داشته باشند تا کیفیت پایان نامهشان خوب در بیاید، در این نوشتار به بررسی مختصری در این مورد میپردازیم.
مراحل انجام پایان نامه روانشناسی
اگر بتوانیم فهرست وار به محتوای پایان نامه نگاه کنیم، اولین مطلبی که به آن برمیخوریم، عنوان و انتخاب موضوع برای پایان نامه روانشناسی خواهد بود. هم دانشجوی ارشد و هم دانشجوی دوره دکتری که البته تفاوتهای بسیاری در عنوان خواهند داشت و شاید دانشجویان دکتری بیشتر به ارائه مدل میپردازند و کمی کار سنگینتری بر میدارند، باید بدانند که انتخاب موضوع اهمیت خیلی خاصی دارد و باید به آن بها داده شود و با استاد راهنما مشورت شود و در نهایت موضوعی که مورد علاقه دانشجو هست و همچنین از نظر فاکتورهای موضوع، همه فاکتورها را از نظر تکراری نبودن، داشتن مبانی بیس، عملی بودن و قابل کار شدن در ایران باشد را دارا باشد.
تهیه پروپوزال خوب برای رساله و پایان نامه روانشناسی
برای دکتری باید بدانیم که موضوع باید بتواند به مقاله خیلی خوب ختم شود و بتواند تأثیرش را از مجلات معتبر بگیرد. دانشجو باید برای چنین موضوعی در رشته روانشناسی یک پروپوزال خیلی خوب تهیه کند. وقتی دانشجو فرم پروپوزال دانشگاه را دانلود میکند، اولین گام نوشتن بیان مسئله است و باید گپ و شکاف موضوع کاملاً تبیین شود که چرا این موضوع انتخاب شده است. چه مسئلهای را میخواهد حل کند؟ اشکال کار در کجا است؟ دغدغه محقق چیست که این موضوع را انتخاب کرده است؟ در بیان مسئله کمی در مورد جنبههای مختلف نظری موضوع و متغیرها توضیح داده میشود و به اصطلاح متغیرها شکافته میشود. قدم بعدی اهمیت و ضرورت تحقیق برای رشته روانشناسی است.
باید بدانیم در انجام پروپوزال اهمیت و ضرورت خیلی حائز اهمیت خواهد بود. باید ببینیم اهمیت نظری موضوع در چه هست و بعداً چه کسانی میتوانند از این استفاده کنند؟ از نظر بُعد عملی در کدام سازمانها میتواند مورد استفاده قرار گیرد؟ سازمانهایی که میتوانند از نتایج موضوع استفاده کنند کدامها هستند و اهمیت عملی موضوع تحقیق در چه هست؟ در زمینه اهمیت ضرورت میتوانیم از آمارهای بسیار جدیدی که در زمینه موضوع و مرتبط با آن وجود دارد استفاده کنیم تا بتوانیم «اهمیت و ضرورت تحقیق» بهتری را بنویسیم.
مرحله بعدی ادبیات و پیشینه تحقیق است. پیشینه تحقیق اعم از پیشینه داخلی و خارجی باید بسیار جدید باشد و آخرین مقالات در این زمینه باید استخراج گردد؛ مقالات خارجی ترجمه شود و بدانیم این که محققان تا الان در این زمینه تا کجا کار کردهاند. حالا پایان نامههای کارشناسی ارشد انجامش کمی آسان تر است و پیشینه آن سادهتر است ولی در انجام پایان نامههای دکتری در رشته روانشناسی یک کمی باید پیشینهها موشکافانهتر بررسی شود. در بعضی از مقالات از فراترکیب و متاسنتز استفاده میشود و موضوع نظام مند متون را خواهیم داشت که میتواند بسیار کمک کند به دانشجو برای دسته بندی و سازمان دادن به مطالعات گذشته و این که آیا نوآوری تحقیق حاضر چیست و چه تفاوتهایی با مطالعاتی که قبلاً مطالعه کردیم در این زمینه خواهد داشت؟
مرحله بعدی پروپوزال اهداف و فرضیه و سئوالات است. در مقطع دکتری معمولاً به خاطر اکتشافی بودن موضوع فرضیه نوشته نمیشود و سئوالات پژوهشی مطرح میشود ولی در کارشناسی ارشد بیشتر شرایط این است که اهداف و فرضیات در همان ابتدای کار نوشته میشود. اهداف و فرضیهها باید در راستای هم دیگر باشند. از نظر نوشتاری باید اصول رعایت شود ولی ساختار کلی آنها یکی است و همه به دنبال یک موضوع هستند و همانا جنبههای مختلف موضوع تحقیق است که بعضی مواقع در کارشناسی ارشد شکافته میشود. اگر متغیر داشته باشیم، زیرمتغیرها هم میتوانند به عنوان سئوالات فرضی در نظر گرفته شوند.
در دوره دکتری به خاطر این که از روش اکتشافی (هم کیفی و هم کمّی) استفاده میکنیم، در ابتدای کار نوشتن فرضیه چندان مرسوم نخواهد بود و اصلاً ممکن هم نخواهد بود. ولی با استفاده از روشهایی مثل گرندد تئوری در وسط کار میتواند فرضیههایی نوشته شود و به آنها پاسخ داده شود. دانشجویان رشته روانشناسی در دانشگاههای مختلف برای انجام پروپوزال خودشان حتماً به یک روش کار منسجم نیاز دارند چه در مقطع کارشناسی ارشد و چه در مقطع دکتری، اینها باید بدانند که روش کار دقیقاً چیست و چه طور میتوانند بهترین آزمونها، بهترین روش را انتخاب کنند و با بهترین تحلیل بتوانند جوابهای سئوالاتی که مطرح کردند را به دست بیاورند.
نرم افزارهای مرتبط با انجام پایان نامه روانشناسی
برای کلاً رشته روانشناسی نرم افزارهایی مانند SPSS و لیزرل و نرم افزارهای دیگر مانند Smart PLS میتواند بسیار مفید باشد و بیشتر از این نرم افزار برای دوره دکتری استفاده کنند. نرم افزارهایی مثل مکس کیو دی ای اگر دسته بندی داشته باشند استفاده میشود و باید بدانید که در دوره کارشناسی ارشد بچههای روانشناسی، میتوانند موضوعات خیلی سادهتری از دوره دکتری انتخاب کنند و در دوره دکتری کار کمی سنگینتر و پیچیدهتر هست و باید حتماً پذیرش مقالات در ژورنالهای خیلی خوب برای تأیید دفاع گرفتن، داشته باشند.
در ادامه در همان روش کار در پروپوزال، انتهایش باید روش گردآوری دادهها، انواع روش میدانی و نظری آن نوشته شود. این که از سایتها، عناوین معتبر استفاده میشود و همچنین در بخش میدانی هم پروتکلهای مصاحبه و پرسشنامهها باید کاملاً مشخص شود و چه تعداد نمونه آماری میخواهیم پرسشنامه توزیع کنیم، جمع آوری کنیم. افراد خبره ما چه کسانی هستند و چه خصوصیاتی دارند و چه ویژگیهایی باید داشته باشند که جزو افراد خبره ما لقب بگیرند. مصاحبه ما چگونه شروع میشود و چگونه ادامه پیدا میکند و چه کدهایی از طرف خبرگان استخراج خواهد شد.
در انتهای پروپوزال دانشجو باید تمامی منابعی که استفاده کرده است را لیست کند. معمولاً در دوره کارشناسی ارشد و دوره دکتری در رشته روانشناسی از APA استفاده میشود و باید آخرین نسخه آن توسط دانشجو مطالعه شود و به همان فرمت منابع نوشته شود. از دیگر چیزهایی که در انجام پروپوزال در رشته روانشناسی مهم است، یکی این که دانشجو باید جنبه نوآوری را با کمک استاد بسیار ملموس و برجسته بنویسد و باید بدانیم که نوآوری تحقیق حاضر هم موضوعش و هم تحقیقش چه در کارشناسی ارشد و چه در دوره دکتری، از نظر روش چگونه خواهد بود.
برای خود پایان نامه اصلی هم برای این که دانشجو بتواند نمره خوبی بگیرد علاوه بر رعایت تمامی موارد که در فصول مختلف هم به همین صورت ادامه پیدا میکند، از صفحات ابتدایی پایان نامه، فهرست بندی، عنوان که به صورت انگلیسی و فارسی و از همه مهمتر چکیده به دو شکل فارسی و انگلیسی خواهد بود که باید با فرمت مخصوص خودش نوشته شود. دانشجو در نوشتن چکیدهها باید دقت بسیاری انجام دهد که از منبع نویسی خودداری کند. به صورت یک بلاک نوشته میشود و در یک پاراگراف و در انتهای چکیده هم کلمات و واژگان کلیدی گذاشته شود. همین چکیده باید به انگلیسی ترجمه شود و در انتهای پایان نامه هم قرار گیرد.
علائم نگارشی در پایان نامه روانشناسی
دانشجو باید از نظر نوشتاری و ویرایش بسیار دقت کند. علائم، نشانهها، اختصارات، زیرنویسها، متن اصلی پایان نامه در تمامی پنج فصل، مقدمه، پیشینه تحقیق، مواد و روشها، نتایج و بحث و پیشنهادات همچنین ضمائم و فهرست منابع و مراجع، در همه اصول نگارشی باید رعایت شود. پیوستی که در انتها میآید شامل خروجیهای نرم افزاری و همچنین نسخههایی از پرسشنامه و مصاحبه و اگر مداخلههای درمانی داشته باشد، یک مورد از آنها به همراه جریان و جلسات آنها گذاشته خواهد شد.