انجام پایان نامه حسابداری (تمام گرایشها) + مشاوره رایگان❤️

گرایش های رشته حسابداری که پایان نامه آن در موسسه آسان پی اچ در انجام می شود:

کسانی که در مقطع کارشناسی ارشد و دکتری تحصیل می کنند، بهتر از هر کسی می دانند که رشته حسابداری در این مقطع دارای چه گرایش هایی می باشد. از همه مهمتر، ابتدا بهتر است بدانید که رشته حسابداری خود دارای زیر شاخه های مهمی است که می توانید با هر یک از آن ها و گرایش هایی که دارند آشنا شوید.

رشته حسابداری

اصلی ترین زیر شاخه حسابداری، خود حسابداری می باشد که بسیار پرطرفدار است. این رشته به بررسی کردن اقتصاد و امور مالی سازمان ها و شرکت ها می پردازد. همچنین افرادی که در این رشته فعالیت می کنند، باید به تهیه کردن گزارش های مالی، طبقه بندی اطلاعات اقتصادی و مالی و جمع آوری اطلاعات بپردازند.

رشته حسابرسی

حسابرسی از دسته مهمترین رشته های دیگری است که برای بررسی و کنترل کرددن حساب های حسابداران به کار برده می شود. کار اصلی که حسابرس انجام می دهد، این است که با جذب شدن به شرکت ها و سازمان ها از صحت گزارشات مالی و حساب های حسابداران اطمینان حاصل می کند. این افراد به صورت مستقل عمل کرده و اطلاعات را به صورت صحیح مورد بررسی قرار می دهند.

رشته حسابداری مدیریت

حسابداری مدیریت به معنای افزایش توانمندی های مدیران مالی در انواع تصمیم گیری ها و تدوین استراتژی های اقتصادی می باشد. افرادی که در این گرایش به تحصیل مشغول هستند، می توانند به صورت مدیر عامل، عضو هیئت مدیره شوند و یا حتی به عنوان یک مشاور مدیریت و اقتصاد به کار خود ادامه دهند.

گرایش حسابداری عمومی

این نوع گرایش، یک رشته بسیار جدید است که هدف اصلی از ایجاد کردن آن، تربیت کردن نیروی انسانی آموزش دیده می باشد. بنابراین این کار در بخش های مختلف عمومی، دولتی و یا در سطح کلان فضای اقتصادی صورت می گیرد. از گرایش های این رشته می توان به حسابداری صنعتی، حسابداری مالی، حسابداری دولتی، حسابداری مدیریت و منابع انسانی اشاره کرد.

 

نحوه سفارش برای انجام پروپوزال و پایان نامه ارشد و دکتری:

دانشجویان رشته حسابداری در مقطع کارشناسی ارشد و دکتری می توانند از طریق تماس تلفنی، پیام واتساپی، پیام تلگرام به شماره های زیر درخواست خود را مطرح کنند:

اطلاعات تماس

تلفن تماس: 09196357660

واتساپ: 09196357660

تلگرام: 09196357660

 

همه آنچه که باید در مورد انجام پایان نامه حسابداری در مقطع کارشناسی ارشد و دکتری بدانیم!

یکی از رشته های مهمی که دانشجویان زیادی به آن مشغول هستند، رشته حسابداری می باشد که نیاز به انجام پایان نامه دارد. در واقع این رشته یکی از مهمترین ها در جامعه است که به وسیله آن می توان به ثبت و اندازه گیری اطلاعات مالی یک شرکت یا سازمان و .. پرداخت. انجام موفق پایان نامه حسابداری در مقطع کارشناسی ارشد و دکتری یک دوره مهم تحصیلی محسوب می شود که نیازمند رعایت اصول و قواعد خاصی است.

رشته حسابداری برای چه کسانی مناسب است؟

یکی از رشته های مهم و پرطرفدار در ایران، رشته مهم حسابداری می باشد که به معنای علم گزارشگری مالی در شرکت و سازمان های مختلف است. در واقع این گزارش ها باید به صورتی باشند که بتوانند وضعیت مالی یک شرکت را به زبان مشخص و استاندارد، به تمامی کسانی که از این گزارش استفاده می کنند، منتقل کند. شاید گزارش مالی از نظر شما تنها همین اصطلاحی باشد که می خوانید. ولی اینطور نیست و گزارش مالی به معنای درآمد و هزینه، وضعیت شرکت، سرمایه و دارایی، بدهی و حتی حقوق صاحبان سهام می باشد. این به صورتی است که هر فرد به راحتی می تواند با مطالعه آن ها به درک دقیقی درباره وضعیت کنونی، عملکرد گذشته و حتی چشم اندازهای آن ها دست پیدا کند.

با توجه به اینکه افراد زیادی به این رشته علاقه مند هستند، ولی نکته مهمی که در آغاز برای شروع تحصیل در این رشته وجود دارد، اینجا است که باید دید آیا واقعا من برای تحصیل در رشته حسابداری آماده هستم، آیا من توانایی تحصیل در این رشته را دارم، این ها سوالاتی هستند که توانایی شما را برای قدم گذاشتن در این راه تایید می کنند. در واقع حسابدار فردی است که باید بتواند جملات معمول در رابطه با کسب و کار در فضاهای گوناگون را به عدد تبدیل کند. این باید به صورتی انجام بگیرد که به وسیله زبان عددی مشخصی باشد و از همه مهمتر، بتواند برای همه مورد درک قرار بگیرد. حسابدار خوب فردی است که قادر باشد گزارش کارهای خود را به خوبی ارائه دهد.

همچنین وی باید به اصول نگارش زبان فارسی تسلط کاملی داشته باشد. حسابداری تنها برای افرادی مناسب است که می توانند به صورت مکرر با اعداد و ارقام سر و کار داشته باشند و به تجزیه و تحلیل صحیح آن ها بپردازند. آن ها باید بتوانند حساب های مختلف را در قالب اعداد تفکیک کنند و به صورت کلی به فضای مالی که شرکت علاقه داشته باشند. کسانی که دارای خلاقیت و نوآوری های اقتصادی این چنینی در زندگی خود هستند، می توانند حسابداران موفقی باشند و به راحتی در این راه قدم بردارند. برای آن که بتوانید به انجام موفق پایان نامه حسابداری در مقطع کارشناسی ارشد و دکتری بپردازید، بهتر است بدانید که این رشته دارای گرایش های مهمی نیز می باشد که پایان نامه شما می تواند براساس هر یک از آن ها صورت بگیرد که به آن ها علاقه دارید.

انجام و نگارش پایان نامه حسابداری در مقطع کارشناسی ارشد و دکتری

انجام و پیاده سازی یک پایان نامه عالی برای مقاطع ارشد و دکتری، از مهمترین مراحل زندگی یک دانشجو برای رفتن به مقاطع بالاتر علمی محسوب می شود. در واقع نمره ای که در این واحد دریافت می شود، به روی نتیجه آن تاثیر به سزایی دارد. همچنین می تواند در روند تحصیلی شما و به دست آوردن فرصت های شغلی تاثیرگذار باشد. بنابراین انجام موفق پایان نامه حسابداری در مقطع کارشناسی ارشد و دکتری باید به بهترین نحو صورت بگیرد تا بتوانید آینده شغلی خود را بسازید. این کیفیت کار پایان نامه است که نشان می دهد میزان بار علمی دانشجو چقدر است و تا چه حد دانشجو توانسته به مهارت های علمی در طول تحصیل دست پیدا کند.

حسابداری یکی از مهمترین ارکان های کسب و کار در جامعه محسوب می شود که باید بتوانید پایان نامه آن را به نحو احسنت به پایان برسانید. بهتر است بدانید که پایان نامه کارشناسی ارشد و دکتری از اهمیت زیادی برخوردار است و محتوایی که برای آن آماده می کنید، باید ناب و ویژه باشد. این محتوا باید ارزشمند، جامع و از همه مهمتر جذاب باشد تا مخاطب علاقه مند شود ادامه محتوای شما را دنبال کند. در این راه باید بتوانید به اصول و قواعد مهمی در طول نوشتن پایان نامه پایبند باشید. به این صورت می توانید به نتیجه درستی دست پیدا کنید.

مراحل مهم در نگارش پایان نامه حسابداری در مقطع کارشناسی ارشد و دکتری

به دلیل بازار کار خوب رشته حسابداری، این رشته در بین افراد از طرفداری زیادی بهره مند شده است. به این منظور فارغ التحصیلان این رشته باید بتوانند به کمک مراحل ذکر شده در ادامه گام به گام برای انجام پایان نامه قدم بردارند. آن ها باید بتوانند در یک چارچوب تعیین شده به انجام این تحقیق بپردازند و آن را تهیه و تنظیم کنند. از آن جایی که در آخر کار پایان نامه نیازمند تایید رسمی استادان می باشد، پایان نامه باید به صورتی انجام شود که دانشجو بتواند نمره قبولی را بگیرد. به این ترتیب این مراحل به صورت زیر هستند:

انتخاب یک استاد راهنما

قبل از هر چیزی دانشجو باید بتواند یک استاد راهنما و مشاوره خبره در این زمینه داشته باشد. استاد کسی است که باید در رشته حسابداری فعالیت کند تا بتواند علم کاملی از این رشته ارائه دهد. در واقع هیچ دانشجویی نمی تواند بدون وجود استاد راهنما به انجام پایان نامه خود بپردازد. انجام پروژه رشته حسابداری مانند تمام رشته های دیگر دارای سختی ها و مشقت های مخصوص به خودش می باشد. بنابراین باید برای انجام این پایان نامه وقت و زمان زیادی را صرف کنید. انجام این پژوهش از همه مهمتر، نیازمند سرعت، دقت بالا و تمرکز ویژه می باشد. داشتن ریزبینی و حساسیت نیز از مهمترین توجهاتی است که باید برای انجام پایان نامه صرف کرد. به همین دلیل است که دانشجو نیاز دارد تا بتواند با یک استاد مشورت کند.

بهتر است بدانید که مشورت و داشتن یک استاد راهنما به این صورت نیست که شما تصمیم خود را بگیرید، از استاد نظرخواهی کنید و سپس کار خود را انجام دهید. خیر.  استاد همیشه بهترین راه حل ها را در اختیار شما قرار می دهد و باید قدم به قدمی که بر می دارید، به کمک استاد راهنما و با تایید ایشان باشد. نقشی که استاد در پایان نامه شما بازی می کند، در واقع آینده شما را می سازد. استاد مانند پدر و مادری است که باید از ابتدا تا پایان پایان نامه با دانشجو همراه باشد. به این صورت او به صورت مداوم شما را در طول کار راهنمایی می کند و نگران وضعیت پایان نامه شماست. استادی که انتخاب می کنید باید خونسرد باشد و عدالت را اجرا کند. وی می تواند قالب، سبک، دستور زبان، طرح، روش شناسی، فرآیند کار و نتایج تحقیق شما را بررسی کند و راه حل های درست را ارائه دهد.

انتخاب موضوع

بعد از آن که استاد خود را انتخاب کردید، وقت آن می رسد که برای انتخاب کردن یک موضوع خاص و ناب، قدم بردارید. در این امر باید تحقیقات زیادی انجام دهید و مطالعات زیادی داشته باشید. در درجه اول، باید برای انتخاب موضوع، علاقه خود را اولویت قرار دهید. به این صورت می توانید مسیر پر پیچ و خم و دشوار این پژوهش را راحت تر پشت سر بگذارید. در واقع اگر علاقه در کار پایان نامه وجود نداشته باشد، به دلیل طولانی بودن این مسیر، همه چیز سخت و طاقت فرسا می شود.

بنابراین می توانید با توجه به علایق خود موضوع مناسبی را انتخاب کنید. برای این کار باید زمانبندی دقیقی داشته باشید. همچنین موضوع مورد نظر باید جدید و به روز باشد و کسی راجع به آن تحقیقی انجام نداده باشد.  بهتر است بدانید که می توانید به سایت های داخلی و خارجی نیز سر بزنید تا بتوانید ناب ترین موضوع را برگزینید. در نهایت این موضوع باید تحت تایید استاد قرار بگیرد.

نگارش و ارائه پروپوزال

مرحله مهم دیگر در انجام موفق پایان نامه حسابداری در مقطع کارشناسی ارشد و دکتری نگارش پروپوزال می باشد. در واقع پروپوزال به معنای فرم پیشنهادی تحقیق دانشجو است که باید در انجام آن اصول خاصی رعایت شود. بهتر است بدانید که تصویب شدن پایان نامه شما به ارائه کردن پروپوزال وابسته است. پس اگر این بخش از تحقیق به درستی انجام بگیرد، نگرانی از بابت تحقیق خود نخواهید داشت. ارائه این بخش از تحقیق برای همه رشته ها یکسان است و نیازمند دقت و توجه زیادی می باشد. در این بخش باید به مراحل مهمی توجه کنید که شامل بیان مسئله، اهداف تحقیق، روش کار، سابقه تحقیق خواهد بود. هر یک از این بخش ها باید به درستی پر شوند.

در نوشتن هر پروپوزال نکته ای که اهمیت دارد، اینجا است که نوشتن این بخش مهم، نیازمند رعایت اصولی است که این اصول در هر دانشگاه متفاوت خواهد بود. بنابراین قبل از آنکه برای نوشتن پروپوزال وقت خود را بیهوده هدر دهید، ابتدا با قوانین دانشگاه خود آشنا شوید و از قالب و فرمت مدنظر اطلاع کسب کنید. سپس می توانید بدون دغدغه به کمک استاد خود نوشتن این بخش مهم را آغاز کنید. پروپوزال همانطور که ذکر شد از بخش های مهمی تشکیل شده است که به دلیل سختی و دشواری که دارد، باید مورد تایید استاد راهنما قرار بگیرد. بهتر است بدانید که پروپوزال کارشناسی ارشد با دکتری تفاوتی ندارد و هر دو باید با جزئیات و عالی نوشته شوند. در واقع تنظیم و نگارش پروپوزال را باید جدی بگیرید و به درستی آن را پشت سر بگذارید.

فصل بندی پایان نامه

بعد از به اتمام رساندن پروپوزال که خود دارای قواعد مخصوص به خودش می باشد، وقت فصل بندی پایان نامه است که باید به درستی انجام بگیرد. البته لازم به ذکر است که در فصل بندی نیز باید قوانین دانشگاه در نظر گرفته شوند. بنابراین دانشجو باید بتواند تمام دستورالعمل های لازم را رعایت کند و طبق آن ها پیش برود. این قواعد در هر دانشگاه به صورت کل یکسان هستند ولی در برخی از جزئیات نیز می توانند متفاوت باشند. بهتر است بدانید که به صورت کلی یک پایان نامه در 5 فصل انجام می گیرد که هر فصل نیازمند قواعد و اصول مخصوص به خود می باشد. بنابراین بهتر است با آن ها آشنا شوید. فصل بندی به صورت زیر انجام می گیرد:

نوشتن مقدمه (فصل اول)

مقدمه از اهمیت زیادی برخوردار است که باید در آن دانشجو به شرح کلیات طرحی که در نظر گفته است بپردازد. در مقدمه باید نکات مهمی شرح داده شوند که شامل ویژگی های مسئله تحقیق، گستردگی، علل احتمال بروز مسئله و پیامدهای حل مسئله می باشند. باید به روی مقدمه تمرکز لازم داشته باشید و محتوایی غنی و حاوی اطلاعات مهم بنویسید. همچنین باید مشخص کنید که چه هدف هایی از نوشتن این پایان نامه دارید و پیش گفتار عالی را بیان کنید. مقدمه باید ساده و روان باشد تا خواننده از خواندن آن درک کند که قرار است با چه چیزهایی روبرو شود.

پس از به کار بردن کلمات پیچیده و دشوار خودداری کنید. از همه مهمتر، مقدمه باید کوتاه باشد و یک مفهوم کلی را به خواننده برساند. بهتر است بدانید که مقدمه در هر فصل با توجه به محتوای آن انجام می گیرد. مقدمه شامل مسئله و کلیات تحقیق است که باید در آن نسبت به اهداف کلی و حتی جزئی صحبت شود. به صورت کلی این بخش شامل مقدمه، بیان مسئله، ضرورت و اهمیت تحقیق، اهداف تحقیق، فرضیه ها، پیش فرضیه ها، تعریف نظری، روش تحقیق، قلمرو پژوهش و خلاصه می باشد.

ارائه کردن تحقیقات قدیمی (فصل دوم)

در این بخش باید در رابطه با موضوع مورد نظر اگر قبلا تحقیقاتی را انجام داده اید، آن ها را ارائه دهید. به این منظور که در پژوهش جدید به چه موضوعات و دانش های جدیدی پرداخته شده که قبلا به آن ها دست پیدا نکرده بودید. برای همین ارائه دادن تحقیقات قدیمی از اهمیت زیادی برخوردار است. در واقع این پیشینه ای از پژوهش است که به معنای آخرین وضعیت تحقیقات انجام شده می باشد. از مهمترین اهدافی که باعث می شود تا از دانشجو درخواست ارائه تحقیقات قدیمی شود، می توان به موارد ذکر شده در زیر اشاره کرد:

  • باعث می شود تا از تکرار کردن موضوعات قدیمی خودداری کنید.
  • شما را از خلاء های موجود در دانش فعلی آگاه می کند.
  • نشان دهنده پهنا و میزان دانش شما می باشد.
  • باعث شناسایی اطلاعات و ایده های مرتبط با پروژه تحقیقاتی می شود.
  • آشنایی با شیوه تحقیقات شما
  • مشخص کردن دیدگاه های مختلف
  • نشان دهنده این است که چنین مطالعاتی توسط شما صورت گرفته اند.

در واقع فصل دوم به محتوای ادبیات و پیشینه تحقیق اختصاص داده می شود که باید برای شروع آن نیز از یک مقدمه استفاده کنید و در آن سرآغاز متن تحقیق و پژوهش را به کار ببرید مبانی نظری نیز از مهمترین بخش هایی است که باید در فصل دوم به کار برده شود. فصل دوم به مقدمه، مبانی نظری، پیشینه تحقیق، جمع بندی، معرفی سازمان، چارچوب نظری، مدل مفهومی و خلاصه اختصاص داده می شود.

روش انجام تحقیق (فصل سوم)

زمانی که دانشجو به فصل سوم می رسد، باید بیان کند که پژوهش خود را به چه شیوه ای انجام داده است. در این حیطه داده هایی که دانشجو ارائه داده و پرسش های انجام شده و فرمول های آن ها باید به صورت کامل آماده باشند. در اصل در این بخش دانشجو باید پرسش هایی را انتخاب کند که برای آن ها جوابی وجود نداشته و اکنون با این مقاله توانسته به جواب صحیحی برای آن دست پیدا کند که برای جامعه مفید و سودمند است.

این بخش توسط داوران بسیار حائز اهمیت قرار می گیرد. بنابراین باید بتوانید به صورت کلی مطالعاتی را که انجام داده اید و روش های آن ها را بیان کنید. بهتر است بدانید که این فصل نیز ابتدا باید با یک مقدمه عالی آغاز شود. فصل سوم شامل مقدمه، روش تحقیق، جامعه آماری، نمونه آماری و روش نمونه گیری، متغیرهای تحقیق، ابزار اندازه گیری، شیوه جمع آوری داده ها، روش های آماری، روایی و پایایی و خلاصه می باشد.

ذکر کردن منابع (فصل چهارم)

فصل چهارم تقریبا به انتهای پایان نامه نزدیک می شود که در آن دانشجو باید تمام منابعی را که تاکنون برای تحقیقات و مطالعات خود به کار برده است را بیان کند. آن منبع می تواند به صورت سایت های داخلی و خارجی و یا حتی یک کتاب باشد. به این صورت استادان درک می کنند که مطالعات و تحقیقات خود را تا چه حد دنبال کرده و انجام داده اید. در تمام این مراحل استاد راهنما می تواند به شما یاری دهد.

به صورت کلی می توان گفت این فصل در دسته فصل های آسان قرار دارد. چرا که فرد باید در آن تنها یافته های خود را ذکر کند. همچنین باید بتوانید آزمایش هایی را که برای تحقیقات خود انجام داده اید بیان کنید و به صورت کامل شرح دهید. این فصل به مقدمه، توصیف داده ها، آزمون فرضیه ها یا طرح سوالات، مدل اولیه و نهایی پژوهش و در نتیجه خلاصه مطلب اختصاص داده می شود.

نتیجه گیری (فصل پنجم)

فصل نهایی، فصل نتیجه گیری است. می توان گفت بعد از این کار به صورت کلی پژوهش شما به پایان می رسد. در این بخش باید از تمام نتایجی که در طول پایان نامه به دست آورده اید، استفاده کرده و آن ها را مورد بررسی قرار دهید. به این صورت مخاطب می تواند اطلاعات کاملی از تحقیقات شما به دست آورد. بیان کردن محدودیت های تحقیق عامل مهم دیگر در فصل پنجم می باشد که باید مورد توجه قرار داده شوند. این فصل شامل مقدمه، خلاصه یافته ها، بحث، نتیجه گیری، محدودیت های تحقیق، پیشنهادهای برخاسته از تحقیق و در نتیجه پیشنهادها به سایر محققین می باشد.

کلام آخر

در نهایت بهتر است بدانید که هر چه مقدار دانشجو موفقی در طول تحصیل خود باشید، باز هم بدون رعایت اصول و قواعد مهم و از همه مهمتر بدون کمک استاد راهنما قادر به انجام موفق پایان نامه حسابداری در مقطع کارشناسی ارشد و دکتری نخواهید شد. پس باید به جزء به جزء موارد مهمی که می توانند در پایان نامه شما تاثیر مثبت داشته باشند توجه کنید. از همه مهمتر، ارائه یک پایان نامه عالی می تواند آینده ای درخشان برای شما داشته باشد.

5/5 - (1 امتیاز)
پیمایش به بالا
به بالا بروید